O2IntrceuticalsLogo
För att boka tid; klicka på den gröna “Boka online”-knappen här på sidan!

Intraceuticals – oxygenbehandling inkl. porrengöring 75 min Pris: 1.450kr
En skön behandling som gör dig vacker utan nålar och smärta!
Behandlingen inleds med rengöring, peeling, 1 st porrengöring, brynplock. Sedan används två olika serum som med hjälp av renat syre slussas ner i huden. Behandlingen inleds alltid med atoxeleneserum som arbetar specifikt på både torrhetslinjer och ålderslinjer. Därefter serum innehållande 95% hyaluronsyra och 5% A, C, E-vitamin, aloevera och grönt te som resulterar i en maximalt mättad hud med näring och fukt. Behandlingen är cellregenererande, linjer minskar och vissa försvinner helt. Huden får stuns och stadga. Passar ALLA hudtyper.

Intraceuticals-oxygenbehandling utan porrengöring 45 min Pris: 1.150kr
Nyligen gjord porrengöring rekommenderas innan behandling.

Dr.Schrammek örtpeeling 2×60 min (för-och efterbeh.) 60 min Pris: 2.200kr
Örtpeeling masseras in och lägger sig som kristaller under huden. Efter några dagar sker en flagning och nybildning av hud. Minskar acne, storporig hy, fet-oren hy och ärrvävnad. I behandlingen ingår porrengöring. Efter en vecka görs en efterbehandling som är en ansiktsbehandling med fokus på massage som avlägsnar de sista hudflagorna. När du bokar Dr.Schrammek örtpeeling så bokar du även in din efterbehandling ca en vecka efter peelingen. Priset inkluderar både för- och efterbehandling.
Dr. Schrammek herb peeling
Efterbehandling vid Dr.Schrammekbeh. 60 min Pris: 0kr
Denna behandling är en efterbehandling vid Dr.Schrammek örtpeeling med fokus på massage för att avlägsna de sista ev. hudflagorna. Huden har fått en helt ny lyster!