Dermapen microneedling behandling
Dermapen behandling hos Comtesse skincareDermapen ansikte 60min 2195kr
Dermapen ansikte & hals 75min 2595kr
Dermapen ansikte, hals & dekolletage 90min 2995kr
Vid Dermapen kur 3x erhålls 10% rabatt och vid kur 6x erhålls 20% rabatt
Dermapen and logo
De tunna nålarna gör en kontrollerad skada i huden och startar då en läkningsprocess med nybildning av kollagen, dessutom gör nålarna temporära mikrokanaler som gör att aktiva serum direkt kan slussas ner i huden på ett mycket effektivt sätt. Resultatet blir en föryngring av huden och en förbättring av hudens struktur och kondition. Rek.för beh. av: fina linjer även runt mun & ögon, huduppstramning & hudföryngring, stora porer, oren hud & akne, milier, pigmenteringar, rosacea, ärr (akne, kirurgiska, brännskador).

Information angående Dermapen behandling sommartid:
Ja, det går alldeles utmärkt!
Dermapen microneedling är från Australien och behandlingen görs världen över, året runt. Det viktiga är hur du skyddar din hud, oavsett om du gjort Dermapen behandling eller inte. Ansiktet ska alltid skyddas med minst spf 30. Dermapen Cover Recover spf 30 är en specifik framtagen produkt som fungerar som ett
freezepen före och efter“plåster” på huden med läkande egenskaper efter en Dermapen behandling. Finns i olika färger och även som ofärgad.
Din dagliga foundation.

Freezpen gör din hud fläckfri.
Kryoterapi som kallkirurgi/frysning kallas är en effektiv och säker metod. Den används för att frysa bort och avlägsna godartade hudförändringar så som pigmenteringar, åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skintags & seborroiska keratoser.
Behandlingen är så gott som helt smärtfri. En lätt sveda kan uppstå direkt efter behandling.
Konsultation krävs.
Pris fr 600kr, beroende på stl. på fläck och vad som ska avlägsnas. Även hur många fläckar det är som du vill ha hjälp med att få bort.

Intraceuticals – oxygenbehandling inkl. porrengöring 75 min Pris: 1.450kr
En skön behandling som gör dig vacker utan nålar och smärta!
Behandlingen inleds med rengöring, peeling, porrengöring, brynplock. Sedan används två olika serum som med hjälp av renat syre slussas ner i huden.
Behandlingen inleds alltid med atoxeleneserum som arbetar specifikt på både torrhetslinjer och ålderslinjer. Därefter serum innehållande 95% hyaluronsyra och 5% A, C, E-vitamin, aloevera och grönt te som resulterar i en maximalt mättad hud med näring och fukt. Behandlingen är cellregenererande, linjer minskar och vissa försvinner helt. Huden får stuns och stadga. Passar ALLA hudtyper.
Intraceuticals-oxygenbehandling utan porrengöring 45 min Pris: 1.150kr
Nyligen gjord porrengöring rekommenderas innan behandling.
Intraceuticals-oxygenbehandling kur Pris: 5.445kr
5 x inkl 1st porreng. (bet. kan delas upp på 2ggr)

Dr. Schrammek herb peeling
Dr.Schrammek örtpeeling 2×60 min (för-och efterbeh.) 60 min Pris: 2.200kr
Örtpeeling masseras in och lägger sig som kristaller under huden. Efter några dagar sker en flagning och nybildning av hud. Minskar acne, storporig hy, fet-oren hy och ärrvävnad. I behandlingen ingår porrengöring. Efter en vecka görs en efterbehandling som är en ansiktsbehandling med fokus på massage som avlägsnar de sista hudflagorna. När du bokar Dr.Schrammek örtpeeling så bokar du även in din efterbehandling ca en vecka efter peelingen. Priset inkluderar både för- och efterbehandling.

Efterbehandling vid Dr.Schrammekbeh. 60 min Pris: 0kr
Denna behandling är en efterbehandling vid Dr.Schrammek örtpeeling med fokus på massage för att avlägsna de sista ev. hudflagorna. Huden har fått en helt ny lyster!